ali ne mogu startati device je sky star 2 kartica ... jer su beta1 driveri nesto corrupt ili nemam pojma, uglavnom skinuti su sa official sitea i ne prolaze instalaciju do kraja.
Samo da se nadodam i ja imam sky star karticu 2 traži da ti na netu nađe driver i nakom toga betu instaliraj i kad kaže da stane ili continue ,stavi continue ,meni radi sve ok u prog dvb baš sve.
Jedine drivere koje sam morao skinut je za ati control panel,samo adobe reader 8 prima,i zvuk je našao sam preko neta.
Windowsi kao windovsi sa aplikacijama ne koriste puno mem da i nero mora bit samo za vistu jedino je ultimate taj prihvatio i radi 100 posto.
Gdje ždere mem ,dok surfate ne ,dok gledate dvd ne,dok gledate satelitsku ne čak bude na 398 mb mem da troši.
Prava potrošnja se vidi kad snimate dvd ili ripujete čak ako pored snmanja dvd otvorite npr winamp koristio mi je do 808 mb mem a giga bi bila optimum mada sam za giga i po ili dva mem,(moje mišljenje)
Procesor i u maks režimu nije prelazio 60-70 posto.nije neka strava atlon 64 bit 3000+ na 2.2 ghz.
Graf je saphire ati xt 128-256 ne baš nešto nabrijana ali radi bolje nego u xp.
Nakon korištenja oko 20 dana ultimate RTM 6000 ,mada još istražujem brdo funkcija i pokušavam dokučit svrhu nije samo upitanju šminka jer sami vindovsi tj instalacija ume 10 gb harda.
XP je prema njima dosta lošiji ,do sad nije bilo smrzavanja itd pucanja samih windovsa itd,AV je nod32 i prihvatio ga je bez problema.
jedino mem bi trebalo bit optimum 1 ghz barem tako vidim po radu vindovsa i opterećenju ,imam 2x512 na 400 ddr planiram još jednu kupit 512 ddr.
Evo i mog malo obola windowsima ako neko ima kakva pitanja slobodno može pitat.