za 1000kn s garancijom iz mobisa, svakako dobra ponuda!
sto se tice slika po danu... pa recimo da mogu proci, al uz uvjet da znas slikati i ne ocekujes ne znam kakve boje od slike i slicno, jednostavno ja jos nisam vidio kvalitetnu sliku napravljenu mobitelom (i da, cjepidlaka sam sto se tice fotografije tak da ni moja n95 kad dode napokon nece sluzit za slikanje osim kad zaista budem prisiljen na to). Zao mi je, al kamere na mobitelima ne sluze za ozbiljno naslikavanje nego za nuzdu iskljucivo, a i necemo o tome kako k750 ima plasticni objektiv
Kad mi neko pokaze dobru fotku napravljenu mobitelom priznat cu, al do tad ostajem pri svom..
Mozda k800 recimo radi slike usporedive s vulgaris entry lvl foticima, ali sto je entry lvl fotic? recimo jedan canon a430 ga popapa po svemu osim sto ima jednako lose boje, a jeftinije od toga nejde... Ne osporavam to da ima dosta skupljih a losijih fotica koji se mozda ni s k800 ne mogu mjeriti (nisam usporedivao niti cu ikada, nema smisla)
@tomy9.. pa cuj, prilicno cesto ode taj joystick ako se intenzivno koristi mobitel, ali to je i logicno, nisu oni namjenjeni za tako zlorabljenje. T630 isto ima problema s tim, ali i nokia 6020, a opet meni i nakon godine i pol izivljavanja jos uvjek radi, a nekima ni 3 mjeseca nije izdrzavalo... Zavisi kak ti se potrefi, isto ko s autom, od 100 njih 98 je ok, al ova dva izivciraju svoje vlasnike