pa moja iskustva s jeftinima nisu bas..
naime kupio ja big tower s 400w l&c napajanjem unutra..i sve radilo ok na abit kx7-333 nekih 3-4 mjeseca..pa odjednom sodoma i gomora..
prvo je pocelo time da je vent u napajanju poceo vristati...i to samo kad bi stavio sve u komp..znaci gor navedena ploca,palomino 1600,2 diska,cd-rom i par ventova..ako bih ventove odkacio vent bi prestao vristati..rekli meni ljudi da je fora da mi sve poteze previse ampera i da mi vent pokusava vuci ili tako nesto..neidu mi thnicki pojmovi a ni pamcenje nije sto je bilo..uglavnom fora ukratko je da mi je napajanje bilo preslabo ya komponente unutra
onda sam se neko vrijeme razmisljao sta pa su mi premec i ozren savjetovali da skupim pare i uzmem neko name napajanje...
i problem sam rjesio tako da sam uzeo enermaxa 350W i sve spojio i radilo je super..
je da mi je otislo 650kn ali u 9 mjeseci nisam uopce pozalio..a kasnije sam jos piknuo epox 8rda+ i 2100+ koji frljim do 11x200..s tvtunerom i promiseom extra...
i nemam problema...
onda sam polako uvidio zasto mnogi su na pocetku kod nas pljuvali nf2 ploce..zbog napajanja...mnogi koji su se zalili da im nf2 ne radi su imali srot napajanja..moja masina nikako da se srusi...JOS UVIJEK CEKAM TAJ DAN!!!
a onda nakon par mjeseci sranje na drugom kompu...prespajao sam neke stvari i spojio sve natrag kad je jnc 230w otisao u bijeli dim preda mnom! nista lose spojeno..samo sam ukljucio stroj s drugim procem unutra i ovaj je riknuo...kako je to dosta stara masina kupovati enermaxa bi bio overkill..pa uzeo ja task 300 ili 350w..to sranje je tako bucno da nemrem vjerovati...ali ajde radi
tako da ako imas stariji komp slobodno mozes uzeti neko noname napajanje i nadati se da nece crknuti..sve ove jace masine je glupost dati u masinu 6-7.000kn i uzeti napajanje od 200kn
da mnogi ce se sloziti sa su name napajanja preskupa i da to smece ne vrijedi toliko..samo nadam se da im necu morati reci "i told you so"