View Single Post
Staro 07.01.2007., 16:06   #12
Analord
Premium
Moj komp

Analord's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Ne kužim kako možeš imati toliki pad napona...jesi li mjerio multimetrom? Moje ne pada ispod 11.98 u loadu (još ću probati sa multimetrom izmjerit)...u combine modu...stavljao sam i u split mod...i nisam neke velike razlike primjećivao : stoopid ....grafa je 7600gs, napajanje tagan 430w ec
napisao sam u prvom postu da nisam mjerio multimetrom, jer iskreno neznam ni kako...

ali ovako: sa 6800GT nakon što sam promijenio kombinaciju kabela je napon porastao sa 11.67 na 11.82... nakon toga sam probao sa 6600 bez mijenjanja kabela, i pokazuje 11.92 konstantno u idleu (gledano u biosu i everestu pokazuje jednako).

kako god probao drukčije rasporedit kabele, neće preko 11.92. combine mod nisam probao.

unatoč niskim vrijednostima na 12v railu, i sa 6800GT nisam osjetio nikakve probleme u radu kompa, pa neznam je li to onda nešto oko čega se treba zabrinjavat ili ne.

malo sam gledao po netu, i isto nigdje nisam našao neku shemu po kojoj bi trebalo slagat kabele.... : stoopid

priključci za kabele su poredani u 2 reda, da li je moguće da svaki red predstavlja zasebni rail?

i da, wolwerine, on ima čak i 7600gs, koja još manje od 7900gs troši, znači još veća razlika je od 6800gt...
Analord je offline   Reply With Quote