Citiraj:
Originally posted by Raven_1
Ma mene to ne dira.Ja imam Win2k i preći ću na XP kad to budem morao(kad to programi budu zahtijevali) ili kad izdaju SP3.Ionako sam uvijek čekao da drugi isprobaju novi OS, pa da pokrpaju veće bugove i onda bi ga tek instalirao.
|
a ja radim minimalno 10h dnevno za računalom (dakle, sjedim za njime min. 10h) i imam i Win2k i XP i za rad s desktop aplikacijama, rad u Windowsima i pristup datotekama je daleko bolji XP. jedino gdje se 2k pokazuje boljim od xp je na serverima na kojima su instalirani samo firewall, antivirus i 2-3 network monitoring aplikacije, te se ništa ne radi, nego je baš server (dakle, nema ni monitor, ni tastaturu ni miša, nego samo napajanje i mrežnu)
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|