Citiraj:
Autor antrax
6131, model koji si sam naveo...
inace, ne znam kolko ste upoznati al preklopne nokie imaju problema s pucanjem nosaca, e pa na ovoj je to rjeseno i nema pucanja kao na 610x modelima kod kojih je to redovna pojava (i nevjerojatno, al priznaju pod garanciju, hehe)
a kamera, heh, pa kolko rezolucija utjece na kvalitetu slike dokazuje da vecina danasnjih idiota digitalaca jos uvjek radi bitno losije slike od moje camedie 2040, a samo zbog optike iako imaju visestruko napredniju elektroniku..
|
e, 6131 bi uzeo ODMAH samo što mi debelo prolazi proračun... : hitthewa

čitao sam na netu da mob ima 16milijuna boja ekran: goood : , ali isto tako da nema zaštitno staklo na ekranu, pa s njim moraš biti osjetljiv ko s LCD ekranom na kompu.... : nono :
opet se slažem za kameru, i sam sposjedujem Canon Powershot A60 digitalac star 3 godine, 2mpx, najveća rezolucija fotografiranja je 1600x1200, ali fotografije koje radi se još uvijek mogu mjeriti sa bilo kojim digitalcem na tržištu.
da ne kažem da radi i bolje fotografije od ovih trenutnih, da iskoristim izraz "idiota"..
u svoje vrijeme je već imao video snimanje sa zvukom, ručno podešavanje ekspozicije i svih parametara, da ne nabrajam... i nemam ga namjeru mijenjati još ohoho vremena...

je da ima mali ekran, ali je zato ekran kvalitetan.
Canon mi je omiljena firma za digitalce, ali kad sam neki dan malo gledao one što se prodaju za 1000kn, bože dragi... užasan display, spor ekran, blur... ma katastrofa... no, otišao sam debelo u offtopic.
sutra dolazim u Zg pa ću se baciti u bazanje po trgovinama i pregledavanje ponude... nešto ću izabrati....