Citiraj:
Tko u nas drži rackmount kučišta ? Nalazim samo Codegen 4U-600 u vemila koje je cijenom relativno povoljno (~500 Kn) ali je malo preveliko 600 x 500 x 170mm... ima li negdje nešto manje ?
|
možeš onda gledati 2U kućišta. Koliko znam, jedino ih eventualno lab2000 može imati na lageru, no računaj na "lijepu" cijenu

Znam da Antec ima 2 i 3U modela (pogledaj site ->products->rackmounts), no nema ih u HR nego se mogu naručiti. Tu bi trebao gnjaviti nekoga i npr. Linksa da naruče preko distributera ili direktno vani...Ne vjerujem u cijenu ispod 1000-1200kn, no dobivaš ga sa TruePower napajanjem. Pitaj može li se naručiti bez napajanje..
Ali realno, ako nemaš ormar ili barem open-frame, ne vidim čemu bi uzimao rack case; možda ti je bolja varijanta neko HTPC kućište kakvo imaš? Manjih dimenzija eventualno.
Rack case manjih dimenzija od ovoga u Ve-Milu mislim da nećeš naći; širina je standardizirana na 19" (smještaj u rack naravno), visina ide po U jedinicama, a i dubina može biti samo veća od ove koju si naveo. Tu je i za spomenuti vizualni izgled kućišta koji nije baš za dnevnu sobu, a ako Storage ide u podrum ili izvan vidokruga, onda žalibože para za toliki trošak.