Citiraj:
Autor LorD ClockaN
Pa sam ja mislio da mi stari modem bude spojen na ADSL, a ovaj novi preko LANa u njega i da mi šljaka MAXTV.
|
Ne može.
Citiraj:
Autor LorD ClockaN
Znači zbogom RapidShare...
|
Zašto? Ugasi router, upali router i eto ti iste stvari. Tako ja bar radim kada je rapidshare u pitanju...
Citiraj:
Ovaj port bi i mogao riješiti, ali kada ja ugasim uređaj i opet ga upalim on dobije od T_Come drugi IP i onda opet moram raditi ProtForwarding za dotični port iz uTorrenta...
|
Ne moraš ga raditi opet. Jednom kada ga naštimaš radit će ti stalno. Koja god da je adresa koju ti dodijeli ISP port forwardingom ćeš usmjeriti promet sa public porta koje koriste torrenti na loalnu adresu tvog računala, koja bi uvijek trebala biti ista. Što će reći da bi trebao staviti statičku adresu, a port forwarding na Zyxelu imaš pod Firewall opcijama (WAN to LAN). Dodaš uTorrent port i ukucaš adresu računala na koje forwardiraš. Imam i ja to tajvansko čudo

doma, ali nisam doma pa ti ne znam reći detalje ovako iz glave. Na uTorrentu isključiš opciju "Randomize port each time uTorrent starts" pod Connection.