View Single Post
Staro 06.01.2007., 14:24   #1
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ADSL i MaxTV modem pomoć!!!

Ovako... Imam vremena do ponedjeljka da ovo sredim...

Imam Staru Kasdu 318-MUI koja nije u routerskom načinu rada i to mi paše... Naime kada koristim RapidShare onda ne moram dugo čekati za sljedeči download, nego se samo disconnectiram i opet connectiram da mi se promjeni IP i to je to...

Dobio sam jučer MAXTV (koj još nije u funkciji, pa zato i imam vremena do ponedjeljka). Dobio sam i ZyXEL P660-HW modem koji ima 2*LAN, 2*MAXTV i WLan. Namjerno sam tražio WLan jer mi je TV daleko od kompa. Uglavnom, probao sam preko WLana i sve šljaka, ali je modem u routerskom načinu i nemogu se disconnectirat sa veze normanlo tako da mi se promjeni IP. I ne propušta mi neki port koji mi koristi uTorrent.

Ovaj port bi i mogao riješiti, ali kada ja ugasim uređaj i opet ga upalim on dobije od T_Come drugi IP i onda opet moram raditi ProtForwarding za dotični port iz uTorrenta...

Pa sam ja mislio da mi stari modem bude spojen na ADSL, a ovaj novi preko LANa u njega i da mi šljaka MAXTV.

Da li je to moguće ili nešto slično?

hitno mi je
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote