View Single Post
Staro 06.01.2007., 02:14   #19
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
680i je od ostalih intelovih c2d čispseta bolji samo po tome šta mu treba vodeno da bi mogao dignit fsb preko 400. Preformansama je jednak čak u kojem testu i bolji za par milisek nečega ali je u više njih gori tako da je ovo normalna ploča sa pristojnom cijenom

680i je dobar za OC i ima on potencijala. Ali gledaj uzeo sam P5B čim je ploča došla u nas i svaki BIOS sam isproba. bilo je problema dosta koje su svi biosi poslije 504 imali riješene, ali niti jedan BIOS mi nije donio dodatne preformanse
a dobio si ga s kojim biosom gore?potrazi malo o tome

nadalje...ja sam ocito ili corav ili lud ili sto jer ja vidim da ova ploca jede 965 i 975 za nesto (nije vazno kolko) u vecini testova...a ne kako si ti rekao...

isto tako sto sam ja preporucio da je bilo lose?!zasto uvijek za sve budem popljuvan a svid obro znate kolko se razmem u to...poglavito gledano sa strane oc-a tj perfomansi: bonker :

reko sam vec jednom da cu prestat...dobro onda prestajem mislite sto ocete jer ja nemoram trpit vase "pljuvanje" koje poberem svaki put da nakon 2-3 tj dobim wow bio si u pravu bla bla...

have a nice night

mc_fish je offline   Reply With Quote