View Single Post
Staro 05.01.2007., 23:29   #1
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Talking Što uzeti za do max1000kn?

došlo doooba, da se rastanemo, (kako ide pjesma dalje)

došlo vrijeme da se rastanem od svog Alcatela da, dobro ste čuli, Alcatela.
da, Alcatela! model OT 525, koji me vjerno služio 4 godine. Nikad, ali NIKAD, se nije smrznuo ili ugasio sam od sebe, napričao sam se sati i sati, proveli smo lijepih i ružnih trenutaka... u svoje vrijeme je bio najlaganiji mobitel na tržištu (79g), malih skroz dimenzija, i sa čak Plavim ekranom
... ima i vibru... i Li-polymer bateriju, mislim da je i u tome bio među prvima na tržištu...

uglavnom, još uvijek ispravan, ali pokleknuo sam pod modernim vremenom kamera i plavih zubi na mobitelima, finih mp3 pjesmica za zvonjave i tako to...

i sad molim vas cijenjeno pučanstvo, da mi savjetujuete i predložite, pokudite i pohvalite, svoje favorite što bi se isplatilo kupiti u cjenovnom rangu do 1000kn?

uglavnom, mob mora biti u u stanju raditi na T-mobile mreži (znači kodirani ne dolaze u obzir, dekodiranje me ne zanima niti se želim s tim zezati),
mora imati bilo kakvu kamericu (da mogu poslikati ljude i staviti im sličicu pa da ih vidim kad me zovu , samo za to mi treba kamerica)
mora imati bluetooth, jer imam namjeru kupovati bežične slušalice...
ekran mora biti kvalitetan (250000boja, eventualno može proći sa 65k, ali onda mob mora biti super u ostatku..

trenutni favoriti:

Benq Siemens EL71 - jako mi se sviđa, ima sve što trebam.
Samsung X680 - nedostatak slab display
SE K750 ili koji već takav, ali mi se ne sviša tipkovnica i joystick..
Nokia 6131 - ali malopreskupa čini mi se...

koji od ovih preporučate...

dakako, oglasnik je prvi izbor, a onda simpa paketi.

Pretplata ne dolazi u obzir.

Živjali
Gabre je offline   Reply With Quote