View Single Post
Staro 05.01.2007., 10:52   #26
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Da citiram glavnog urednika iz uvodnika "Kada usporedimo samo prodane količine informatičkih mjesečnika na kioscima-pokazuje se da Bug drži negdje oko polovice ukupnog tržišta, a Enter oko petine. Kada bi se tome pridodale pretplate, udjeli bi još narasli."
U uvodu hvaliti časopis, zgadilo mi se je. Znao sam i prije , a to se iz tekstova dalo pročitati,da je Bug jedini časopis koji nesto vrijedi, i da su bugovci nedodirljivi bogovi(moglo bi se u cjelosti primijeniti ona izreka,; ja sam bog i iznad mene nema nikoga). Primjer navodim pisma na koja se odgovara sa dozom sarkazma i cinizma te omalovažavanja. Čast iznimkama, Mladen Bobinac i Oleg Maštruko(respect).
Mislim da na tržištu ima boljih časopisa koji uvažavaju svoje čitatelje i imaju vise informacija i tekstova koji su bolji i dopadniji široj publici. Primjer je konkurenti časopis Vidi, doduše koji je odlaskom Valića izgubio na na hardwerskim tekstovima.
Ovaj DL nije ništa novo što već nije stoput prožvakano na prijašnjim cd ili dvd medijima koji se dobivaju uz Bug.
Tolko od mene.
Pozdrav