Ja imam soprana vec neko vrijeme i nemam vecih zamjerki. Je da je mozda malo skupo, ali eto sta je tu je, svidjelo mi se ful i kupio...
Iako na prvi pogled izrada (citaj: plastika) nije djelovala previse uvjerljivo, nakon godinu dana druzenja, prenasanja i drndanja u autu, jos je uvjek ko prvi dan, nista se nije potrgalo, rasklimalo i sto je meni najvaznije kod kucista: ne vibrira. Tako da sto se kvalitete tice, mogu reci da je stvarno ok. Sto se prostornosti tice, moglo bi biti vece, ali opet meni osobno sve komotno unutra stoji bez da se komponente kolju i kablovi se daju fino sloziti/sakriti bez neke vece filozofije. Dobro je provjetreno. Vizualni dojam kvari boja lima iznutra (stvarno su mogli malo crne farbe bacit po tome, barem za plexi varijantu). Serafcigerless mehanizam ucvrscivanja pci kartica je katastrofa ziva, prvi dan sam ga razmontirao i ostao na klasicnom. Sve u svemu, ja zadovoljan.
Da se razumijemo, objektivno postoje bolja, veca, kvalitetnija i nekima ljepsa (o ukusima se ne raspravlja) kucista, ali ako se nekom svidja bas ovo i voljan je za to mozda dati koju kunu (pre)vise mislim da ce biti zadovoljan jer kanta nije uopce losa...