Citiraj:
Autor Darth Vader
zapošljavaju studente, stave oglas na stuc ili etf pa ko se javi. dakle rade studenti, normalna ekipa kao i mi svi ovdje, neki znaju nešto više neki nešto manje, baš kao i ovdje. Što se tiče routing moda koliko znam NE smiju davati takove informacije, tako da ako netko i zna tako što nebi radio s nekim od nas, jer to ne rade bilo to glupo ili ne, tako je. o povečanju brzine ti nemogu ništa reći ako nemaju službeno...
|
ja znam jednog lika koji radi u službi...ono...studiro je neš na filozofskom ak se ne varam..
uglavnom oni imaju na računalima sve te neke ko prezentacije di šta kak treba napravit i oni sam čitaju kad ti neš pitaš..ukratko...na taj način rade...
a što se ruterskog načina rada tiče...oni jednostavno ne daju podršku za takav način rada rutera...i to je to...
naime...kad se ti spajaš preko bridge načina rada...onda ak neš zapne..dobiješ onaj neki eror xyz
i onda ti njem kažeš koji si xyz dobio i on zna šta ne valja

tak su men rekli...
a što se povećanja paketa tiče...heh...rekli su da će i t mobajl snizit cjene pun qrac kad dođe tele 2 ovo ono...pa et..niš od tog..
svej to jedna velka navlakuša