04.01.2007., 17:39
|
|
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor Zvijerko
Kao što rekoh, više stvarno ničem ne vjerujem dok ne vidim, tako i ovo. Teamleaderi unutar službe za korisnike (pretpostavljam da su to osobe unutar službe koje prve dobiju neko priopčenje) pričaju da će tako biti. Naravno, opet je to rekla-kazala i ništa nije još službeno. Ali et, samo napominjem da se o tome priča kao 90% sigurnoj stvari unutar službe za korisnike.
|
te informacije kruže od 10 mjeseca u SZK, rjetko je da oni znaju tako nešto mjesec dana unaprijed, obično kao što sam već naveo dobiju dan dva ranije dok se marketing skonta šta i kako. koliko ja znam postoji više ideja oko tih brzina te paketa prometa, opcija ujedinjenja "sve u jedno" tv, net, tel - pa će mo vidjeti što će na kraju izaći.
Citiraj:
Autor WeD@
eto nazva sam sluzbu za korisnike,javio se neki feminizirani smrkavac, uglavnom on nema nikakvih informacija o povecanju brzine, prometa, jadnik cak ni nezna kako se stavi kasada modem u router nacin rada, objasnio je da je to uredjaj namjenjen bridge nacinu rada (iako na uredjaju pise adsl router  isuse, di nalaze ove likove ? siroce je bio bas kulturan pa mi ga se nije dalo sprdat...
bas me zanima, jeli itko uspio dobit neku korisnu informaciju od sluzbe za korisnike, tj jeli imaju oni pojma o bilo cemu ?
|
zapošljavaju studente, stave oglas na stuc ili etf pa ko se javi. dakle rade studenti, normalna ekipa kao i mi svi ovdje, neki znaju nešto više neki nešto manje, baš kao i ovdje. Što se tiče routing moda koliko znam NE smiju davati takove informacije, tako da ako netko i zna tako što nebi radio s nekim od nas, jer to ne rade bilo to glupo ili ne, tako je. o povečanju brzine ti nemogu ništa reći ako nemaju službeno...
|