View Single Post
Staro 04.01.2007., 10:32   #114
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
mislim...lol... svako malo se pojavi netko tko je pričao s nekim iz t-coma (obično s monterom ili portirom) te kako ima točnu informaciju i 100% provjerenu (portiru je naime rekla čistaćica) da kreće opasno sniženje cijena 15.12.

Onda se skontalo da niš od toga pa se pojavio netko s nekom božićnom akcijom, pa onda ovo s 15.01., pa do kada tako? ja imam provjerenu informaciju da kreće 15.03.

A sad malo provjereno provjerenih informacija:
Dakle sv i znamo da će se nešto dogoditi ali ne znamo kada. Običaj je u t-comu da se takve informaciju dobiju DANAS a akcija počinje SUTRA, tako da neko nagađanje datuma, cijena i sl pada u vodu i nemojte trošiti živce na to. Kada se bude znalo nešto konkretno znat će te i vi.

Ono što se treba dogoditi je povečanje brzina te pad cjen a prometa, a sve skupa se treba ujediniti u nekakvu triplepay opciju koja bi trebala izgledati kao kod Vodatela. Pitanje je samo kako će se to sve skupa implementirati.

I za kraj.....
Zašto bi se T-comu žurilo sa smanjivanjem cijena kad alternativni davatelji koji koriste vlastitu infrastrukturu nisu do sada spojili niti 100 korisnika, a vidimo kakve beeove imaju i VM mreže...