Prije sam kupovao Hacker i BUG. BUG od prvog broja s CD-om, Hacker (klinci se obozavaju igrati) od 6. broja. Mrežu od prvog broja, ali samo 2 broja tada jer je to bilo prenapredno za mene (čitaj, nisam imao priliku koristiti pola tih stvari o kojima su pisali)
Zasto sam prestao kupovati BUG. Postali su nezanimljivi, generični. Dal favoriziraju, ne citam ga dost dugo, ali dok sam ga čitao da. Dal su imali "PRODANE" recenzije. DA, jesu. Ali ljudi moji recenzije se ne prodaju tako da ce recimo nvidia dobiti 10, a ATi 6. Ne, Ati ce dobiti 9, ako je netko odvažan, cak i 8 (ovdje govorim ako uzmemo da su iz obe firme izasla skoro pa ekvivalentna dva proizvoda). A kako su dosli do te prednosti, tako da su kod ATija u tekstu nabrajali samo dobre stvari za svaku sitnicu, a kod nvidije samo za one ocite stvari koje se ne mogu presutiti. Cisti marketing.
Zasto meni svi govore da su LCD monitori bolji od CRTa, kad nisu. Jer ih bombardiraju sa svih strana upravo takvi casopisi koji te natjeraju da zaboravis kako je glavna svrha monitora prikaz slike. Je plus kaj je LCD portabilan, je plus kaj manje trosi tralalala, ali dal na samom kraju ima kvalitetniji prikaz boja, nema, prilagodljivost po rezama nema.
BUG necu nikad kupiti vise u zivotu. Prerasao sam to, a imam samo slijedeci ponedjeljak 20 godina i jaaaako puno toga za nauciti. A di cu naucit. Najvjerojatnije sam na temelju probaj, fulaj postupka. A nekad sam iz casopisa naucio sto je to proizvodni postupak i pipeline kod procesora i mogao odgovoriti zasto je netburst bila smece tehnologija!