View Single Post
Staro 03.01.2007., 23:53   #6
Tomy9
Ja
Moj komp

Tomy9's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Dosta ti je VLC i ffdshow. Titlove moreš staviti koje god hoćeš. Čak neovisno o fileu, tj. flimu. Makar to nema baš preveč smisla, ali može se i to.
Ma to sam pitao jer ja pokrenem uvijek film sa dvoklikom na ikonu, a ne preko file>open. pa onda kad ga pokrenem el mu mogu kako samo addati sub kao u bs playeru?

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
1. Snimaj sa Nerom. Ovisno koji ti najbolje radi. Ja šljakam sa 6-icom, buraz moj sa 7-icom Ultra. Skidanje zaštite sa DVD-a je ilegalica i to je zabranjeno pravilima ovog foruma.

2. A pitanje je? Imaš malo memorije, nit ti proc nije u cvijetu mladosti. Ali memorija je najveći problem. Kupi još ili trpi ovako, kako si sam rekao, da imaš samo njega upaljenoga...

3. Osobno za gledanje svega i svačega - Media player classic

4. SP2 koristim od kada sam na XP-u i nikada problema. Integrira ga se odmah u instalaciju windowsa ili ga se instalira nakon instalacije windowsa i problema ne bi smjelo biti.

5. Probaj kupiti neku Hrvatsku verziju.

6. Imao NOD+ZA, Avast+ZA, Avast/NOD+Commodo i na kraju sam ostao na AVG Free+Commodo. Ništa osim toga. Pazim kaj skidam i problema nema.
Thnx svima. edito sam 1.
2. za ps cs2 me zanimalo el to tako treba biti ili nesto ne valja sa mojim kompom.

6. sta je ZA?
Tomy9 je offline   Reply With Quote