Citiraj:
Dosta ti je VLC i ffdshow. Titlove moreš staviti koje god hoćeš. Čak neovisno o fileu, tj. flimu. Makar to nema baš preveč smisla, ali može se i to.
|
Ma to sam pitao jer ja pokrenem uvijek film sa dvoklikom na ikonu, a ne preko file>open. pa onda kad ga pokrenem el mu mogu kako samo addati sub kao u bs playeru?
Citiraj:
Autor Vuco
1. Snimaj sa Nerom. Ovisno koji ti najbolje radi. Ja šljakam sa 6-icom, buraz moj sa 7-icom Ultra. Skidanje zaštite sa DVD-a je ilegalica i to je zabranjeno pravilima ovog foruma.
2. A pitanje je? Imaš malo memorije, nit ti proc nije u cvijetu mladosti. Ali memorija je najveći problem. Kupi još ili trpi ovako, kako si sam rekao, da imaš samo njega upaljenoga...
3. Osobno za gledanje svega i svačega - Media player classic
4. SP2 koristim od kada sam na XP-u i nikada problema. Integrira ga se odmah u instalaciju windowsa ili ga se instalira nakon instalacije windowsa i problema ne bi smjelo biti.
5. Probaj kupiti neku Hrvatsku verziju.
6. Imao NOD+ZA, Avast+ZA, Avast/NOD+Commodo i na kraju sam ostao na AVG Free+Commodo. Ništa osim toga. Pazim kaj skidam i problema nema.
|
Thnx svima. edito sam 1.
2. za ps cs2 me zanimalo el to tako treba biti ili nesto ne valja sa mojim kompom.
6. sta je ZA?