Hm da i ja malo kažem o visti.
Imam final verziju tj ultimate,i ne kužim kako nekom može tršit 600-700 mb mem.
imam 1 gb na 400 mhz mem i 53 procesa i troši 46o mb mada računajte da mi je i sat sky star 2 uključena.
Vista je lijepog sučelja i graf mi nije nešto posebno jaka ati saphire 9600xt 128-256.
Što se tiče igre vrte se ok po mom mišljenju čak ljepše izgleda npr mali mi igra gta san andreas ,i kaže da mu je ljepše u to neulazim jer igre ne igram.
jedino što za vistu morate skinuti prije su driveri za graf ati 100 posto moraju bit za vistu ,nero i adobe reader 8 za vistu sve ostalo radi kao ura čak se prilikom dizanja dže puno brže od xp.
imam dva sata harda inače instalirani su 10 gb .
antivirus nod npr odgovara ,da pojednostavim ako softver ne štima onda se pojavi štit na njemu ,i onda reinstal.
Jedino mi za kameru logithec nije bilo drajvera i dogodi se čudo pita me dali da on nađe i instalira malo mi je bilo smješno ali je našao i sad ona radi .
ustvari ne vraćam se na xp ,siromašniji su dostaprema visti.
Proc nije neki strava 3000+ athlon 64 bit na 2.2 ghz.
imam oko 26 programa i rade ko ura.
Iskreno sam bio skeptik ali sad sam se zapalio za vistu,ima brdo mogućnosti za sad dok ne pročitam malo šat je za šta ,neću previše prčkat i vin med plaj 11 i neki novi programi koje nisam pogledao.
Jednostavno vista je zakon