View Single Post
Staro 03.01.2007., 18:28   #1
Tomy9
Ja
Moj komp

Tomy9's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
"Par" pitanja

Za pocetak: atlon 2.0 (radi na 1.66), 320 giga hard, nx6600gt agp, 512 ddr,

1. Zanimam me sa kojim programima je najbolje prziti dvde. Imam Nero 7, Clone dvd 4 i Burn4free.

2. Photoshop CS2 mi zauzim previse memorije (imam 512ddr i 2giga virtualne). Kada ga pokrenem uzasno je spor i ne smijem pokreteti nista drugo osim njega.

3. Video - Imam VLC media player i K-Lite codec pack što radi skoro savrseno, ali me zanima sa cime vi gledate filmove (bs player mi je radio savrseno ali sada nesto uzasno sere i nakon par reinstalacija). Nisam nigdje nasao opciju u vlc-u za ucitavanje titlova posebno nego samo uz neki file.

4. Dali se isplati imati sp2 je mi je komp radi bolje sa sp1, a i nekoliko ljudi mi je preporucilo sp1, dok neki sp2, a 3 svi vele da ne valja. Ali..... novo BI TREBALO biti bolje.

5. Office 2003 mi nema opciju ispravljanja hrvatskih gramatickih gresaka. Probao sam nekih 5 verzija i nista.

6. Zanimaju me programi za "ciscenje" kompa. Imam Nod32 (org), ad- aware se pro, registry mechanic i winpatrol. Dali mi jos sta treba jer mi je komp pretrpan i nije bas dovoljno brz?

Zadnje izmijenjeno od: Tomy9. 03.01.2007. u 22:21.
Tomy9 je offline   Reply With Quote