Citiraj:
Autor bad::cat
pccc.. ja sam tu jako kratko i već sam zaradila negativku... i naravno dotična persona se nije potpisala : baad :
|
Čist je moguće da reputacija malo "zašteka". Meni (a vjerujem i ostalima) je u nekolko navrata kad sam daval (bilo negativnu-bilo pozitivnu) reputaciju znal prozorček samo stajati i ne ide i ne ide. Bez obzira kaj sam ja kratil komentar, sprobaval kombinacije sa i bez č/ć/š..., nije htelo prihvatiti ni pod razno. Nažalost neki put sam zgubil strpljenje, pa sam dal pozitivnu reputaciju, bez komentara i potpisa. A od nekih negativnih sam odustal...nisam imal više ni volje ni živaca za sprobavanje...hoće-neće. Kod nekih negaitvnih sam pak ako već nije htelo prihvatiti s raznim kombinacijama dužine komentara i potpisa, del komentar, da se kolko-tolko skuži da sam ja krivac za nečiju negativnu reputaciju.
Uglavnom more biti da stvar malo "zašteka" pa se neko ne potpiše/skrati komentar ili nekaj deseto. Ali vrlo vjerojatno je da je potpis namjerno izostavljen, da ne bi posle bilo iživljavnja na račun tog forumaša/forumašice. Pogotovo ako je negativna reputacija data iz inata/pakosti ili je nekome bilo dosadno, pa reko udri po reputacije cure.
Citiraj:
Autor Quake2
Meni netko lošu reputaciju i napiše ne sviđa mi se ili živcira me...Pa zar za to služe reputacije?
|
Jedno je dati negativnu reputaciju nekom ko je istu i zaslužil, a jedno je iživljavati se ne nekom od forumaša jer onome koji dijeli, dan nije naj-naj. Nekima je reputacija prešla u Top10 SuperPi disciplinu, pa se biseri međusobno nagrađuju bodovima, drugima dijele negativne samo-tak, za dobar dan. Sve u svemu-veselje. Nema smisla zamarati se s tim, kad je tak i tak bitno ono kaj ljudi pišu i postaju. Pišeš gluposti, provociraš i sl.? Imaš negativnu reputaciju i šlus. Uostalom, pročita se nekolko postova
tog-i-tog i znaš na čemu si, bez obzira na reputaciju.