Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 14.10.2003., 00:48   #401
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: I JA TEBI.....

Citiraj:
Originally posted by mitzek
ajoooj!!!! kam bu sve to zislo....... ,svi su se na mene zakeljili ko cicak na mog pesa!!!! sad jos malo pak bum trebal prosit za dozvolu da prdnem!samo ste se poceli z menom nahitavati!!!SE BUM VAS TUZIL!!!!!!! pak da vas onda vidim...a sudil se bum do vijeka vijekova kak i si moji pretki.........iskal bum odstetu za pretrpljene dusevne boli,prokockano vrijeme,neplacene pive,zajebani dogovori...ma sve kaj se setim i jos povrh toga.......
kae mitzek... zagorci sme od rođenja? tužil bum suseda... tužil bum i negvu kravu
Citiraj:
mmmda...a po noci bi mogel glumit fantoma na biciklinu...da si popravim saldo na racunima!!!!!RAKEK!!!mi posudis male biciklina do jutri..moram nekaj zbavit kad kmica opadne
btw,kaj HORZA se pojavi sam kad treba zahljebavat...pivu nek si sami pljatimo,HA??????:confused: ..VIDIM JA KAM SE TO IDE.......
joj sončece ti presvetle... ja delam za 'rvate, a ti? e, pa normalno da nem dobil platu kad treba. i normalno da nebum dobil dovoljno. i gosin' skandinavac.... vidi se da ste iz dijaspore kad imate iluzije o demokraciji u 'rvata.
Doc Rak.... bolja trećina... dobaaaaaaaaaaaarrrr :clap: :clap:

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote