View Single Post
Staro 03.01.2007., 07:53   #178
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Prije nego sto pocnem..
Your ip address: 80.253.169.110
Your hostname: ip-80-253-169-110.rev-addr.vm-mreze.hr

Dali i vi imate isto----ako da...joj al cu im..nigdje nije ni spomenuto da cemo ici preko istoga proxija

Ja sve planiram poslati im ugovor nepotpisan, s kratkom porukicom i par "lijepih" rijeci...nisam se pomako sa brzine 20 kB i vec su mi otisli zivci na pokusaje ubrzavanja konekcije kroz razne narodne i ostale no nista....
Zovem ih i ja...ali, kako da se izrazim, seru....: pirate :
Vidim na onom forumu izdvojen dio teksta
Citiraj:
VM mreže se obvezuju pružiti Korisniku kvalitetnu uslugu prema svjetskim standardima, te iste uključuju:

osiguravanje dovoljnih kapaciteta prema svjetskoj Internet mreži

osiguravanje dovoljnog broja ADSL ulaza odnosno sessija i redovito tehničko unaprijeđenje mrežne
infrastrukture u skladu s pružanjem kvalitetnih usluga po svim svjetskim mjerilima.

širenje svih kapaciteta ovisno o povećanju broja korisnika

tehničku podršku koja je 24/7 zadužena za neprestano nadgledanje rada mrežne infrastrukture te eventualno
otklanjanje kvarove
Nista od ovoga nije zadovoljeno...dobro covjek kaze..kako da potpisem a nista od ovog nije zadovoljeno : baad :
istina, mozda ih tcom koci ali ima sud i tuzba..no kad promislim kakvo je pravosudje u nas dodje mi da zaplacem i prihvatim da u ovoj drzavi ima ocito mjesta samo za jednoga koji upravlja svime....kazemo monopolizam...a ja kazem monarhija..jedan jedini kontrolira sve ostalo...