Citiraj:
Autor mat
ljudi, niste me shvatili.
dakle meni nije u pitanju gdje cu ja staviti diskove. namjeravam ih staviti u kutije koje kupim u chipoteci, hami ili gdje vec.
moj problem je taj sto imam npr. Policijsku akademiju, 7 DVD-a. placeni i skinuti u punom njihovom sjaju. e sad, mogu ja sprzit DVD po DVD i stavit u kutije, etuie ili nesto trece. ali to ne rjesava moj problem. jer ja zelim da to bude skupa. as in, 1 velika kutija (plasticna, kartonska, nije bitno) koja ima mjesta za tocno 7 diskova ili tocno 7 slim case-ova za diskova. ako se pak radi o kolekciji Depeche mode dokumentaraca i koncerata, koja je na 13 diskova, treba mi nesto za tocno 13 diskova. ako je pak rijec o Lethal weapon kolekciji, onda mora biti tocno 4 mjesta. kuzite?
i inace, svi kojima su moji postovi na ovu temu interesantni me mogu slobodno kontaktirati da procavrljamo i porazgovaramo o poslu. przim odlicna jaja sa sunkom
|
Hm postoji jedno rijesenje, koje trenutno jos nie u totalnoj funkcionalnosti, tj drugim rijecima nemoze se jos kupiti (traje priprema proizvodnje), al koje bi zadovoljilo ove tvoje potrebe za sortiranjem tocnog broja diskova u jednu grupu.
Mogu jedino opisat o cem se radi; radi se o kutijici za CD/DVD koja se moze spojiti s drugom kutijicom istog tipa, te se tako kutijice mogu slagat u grupe i snopove, a da se istovremeno moze pristupiti do medija, bez obzira u kojoj se kutijici nalazi.
Jos jedna prednost ove kutijice je sto je izradjena od plastike koja ne puca prilikom pada, il udarca.
Naime nazalost dok ne pocne potpuna proizvodnja, stranice tog proizova nece biti funkcionalne u smislu da svi mogu vidjet o cem se radi, al cim pocne porizvodnja moci ce svi pristupit stranicama (sad trenutno mogu samo poslovni parneri);
http://www.attachablecase.com/
Do onda se strpite s slikama i detaljima...