imam sad taj jedan komp u prizemlju di se nalazi router (SE555), onda u jednoj sobi u prizemlju lap sa WLAN ugrađenom karticom koji pristupa na net prek WLAN-a, također na katu u jednoj sobi (moj komp) se nalazi komp (dekstop) koji je također pomoću Gigaset USB Adaptera spojen prek WLAN-a na net, sad ja mislim taj file server stavit si pokraj TV-a (možda složit i neki HTPC [u skoroj budućnosti]) pa ga tam imat također povezanog preko WLAN-a na lokalnu mrežu, tak da na njemu imam sve živo (Codiac- je navel sve kaj treba

) a pristupal bi mu s kompa na katu (moga), i onda bi taj file-server, lap, moj komp i još jedan svi bili povezani preko WLAN-a u jednu lokalnu mrežu....nadam se da je tako nešto izvedivo....

-->
također, kad si kupim novi komp onda namjeravam jedan komp koji je P4 968mHz (tak nekaj) 256MB RAM-a upotri***it za taj file server jer mi je sve više prijeko potreban - situacija je ovakva --> imam sad taj jedan komp u prizemlju di se nalazi router (SE555), onda u jednoj sobi u prizemlju lap sa WLAN ugrađenom karticom koji pristupa na net prek WLAN-a, također na katu u jednoj sobi (moj komp) se nalazi komp (dekstop) koji je također pomoću Gigaset USB Adaptera spojen prek WLAN-a na net, sad ja mislim taj file server stavit si pokraj TV-a (možda složit i neki HTPC [u skoroj budućnosti]) pa ga tam imat također povezanog preko WLAN-a na lokalnu mrežu, tak da na njemu imam sve živo (Codiac- je navel sve kaj treba

) a pristupal bi mu s kompa na katu (moga), i onda bi taj file-server, lap, moj komp i još jedan svi bili povezani preko WLAN-a u jednu lokalnu mrežu....nadam se da je tako nešto izvedivo....