Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 13.10.2003., 16:26   #397
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
I JA TEBI.....

Citiraj:
Originally posted by RAK
To da sam poznati pacifista je istina. Hrvatska do Pacifika.

Nismo se Jelc i ja svađali. Možda je to tebi tako izgledalo. Zato si pametno klimao glavom i vikao "I JA TEBI".

Da je tvoja bolja trećina 2 sata pričala s Jelcom to ti vjerujem. Napokon je jadna došla do riječi pa da malo iskoristi. Ko zna kada će idući put biti u prilici.
ajoooj!!!! kam bu sve to zislo....... ,svi su se na mene zakeljili ko cicak na mog pesa!!!! sad jos malo pak bum trebal prosit za dozvolu da prdnem!samo ste se poceli z menom nahitavati!!!SE BUM VAS TUZIL!!!!!!! pak da vas onda vidim...a sudil se bum do vijeka vijekova kak i si moji pretki.........iskal bum odstetu za pretrpljene dusevne boli,prokockano vrijeme,neplacene pive,zajebani dogovori...ma sve kaj se setim i jos povrh toga.......

mmmda...a po noci bi mogel glumit fantoma na biciklinu...da si popravim saldo na racunima!!!!!RAKEK!!!mi posudis male biciklina do jutri..moram nekaj zbavit kad kmica opadne
btw,kaj HORZA se pojavi sam kad treba zahljebavat...pivu nek si sami pljatimo,HA??????:confused: ..VIDIM JA KAM SE TO IDE.......

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote