View Single Post
Staro 13.10.2003., 15:46   #22
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by sbp
Meni je fakat zao covjeka, a vjerujem da je stvar bila zapakirana u vrecicu, s 40GB naljepnicom, pol vas bi popusilo na istu foru (odnosno, rekli bi sami sebi "ne da mi se zajebevat sad s provjeravanjem harda, pa vidis da je oridzidzi zapakiran" i sl)...

Nemrem vjerovat kakav scam.

Ovak, ono kaj bi ja napravio je da bi fakat sve poduzeo da sjebem tipa - oso bi u murju i sve fino objasnio - mislim da bi takvom papku samo da mu zakucaju na vrata, gace bile pune dreka.

Nebus ni prvi ni zadnji kojeg je pokuso preveslat, a vjeruj mi, mali scam vodi u vechi, pa jos vechi itd. Murja sam ceka da uhvati takve majmune dok su jos "zeleni"...

(A ovo se inace moze okvalificirat ko standardna "obmana" ili kak vec)
sad sam i ja procitao...detaljnije..naime napisao je da je na disku naljepnica 40gb!! daj skeniraj ili fotkaj naljepnicu pa da vidimo kak to izgleda..

sori ali ja i dalje ti tvrdim da je tip zeznuo ako vrecica nije bila skroz zatvorena i zapakirana skroz...ako je bila otvorena onda molim isprobaj disk..

a najgore je sto ti je kupovina postom sigurnija..posto posta ima sve podatke od osobe koja prodaje kako bi im mogli pare dati..istina ne isplati se 300kn zbog toga...
msvrtan je offline   Reply With Quote