Citiraj:
Originally posted by sbp
Meni je fakat zao covjeka, a vjerujem da je stvar bila zapakirana u vrecicu, s 40GB naljepnicom, pol vas bi popusilo na istu foru (odnosno, rekli bi sami sebi "ne da mi se zajebevat sad s provjeravanjem harda, pa vidis da je oridzidzi zapakiran" i sl)...
Nemrem vjerovat kakav scam.
Ovak, ono kaj bi ja napravio je da bi fakat sve poduzeo da sjebem tipa - oso bi u murju i sve fino objasnio - mislim da bi takvom papku samo da mu zakucaju na vrata, gace bile pune dreka.
Nebus ni prvi ni zadnji kojeg je pokuso preveslat, a vjeruj mi, mali scam vodi u vechi, pa jos vechi itd. Murja sam ceka da uhvati takve majmune dok su jos "zeleni"...
(A ovo se inace moze okvalificirat ko standardna "obmana" ili kak vec)
|
sad sam i ja procitao...detaljnije..naime napisao je da je na disku naljepnica 40gb!! daj skeniraj ili fotkaj naljepnicu pa da vidimo kak to izgleda..
sori ali ja i dalje ti tvrdim da je tip zeznuo ako vrecica nije bila skroz zatvorena i zapakirana skroz...ako je bila otvorena onda molim isprobaj disk..
a najgore je sto ti je kupovina postom sigurnija..posto posta ima sve podatke od osobe koja prodaje kako bi im mogli pare dati..istina ne isplati se 300kn zbog toga...