Citiraj:
Originally posted by Horza
je... trebalo bi ga i okrunit ..... kaj ćemo? kupinu ili borovnicu?
|
a ti............

...pak si se ljutih feferona nazderal,pak ti mesto z riti otrov ide prek tipkovnice,ha????
cek,cek,znas da sam ti se najavil u vizitu......mogli bi lupit jednu lobotomiju na lokalno,a???kud ste mene sirotog zderonju nasli ispreskakavat,ovi moji sam zdereju pak me ne moreju braniti i rec koju lijepu rijec u moju korist!!!AMD se je SMRTNO uvredil kaj ga nis zval na sekeli guras kad je bil pri meni....baba je zgotavljal,of je sam vikal da se zuri po punicu..i presel....tri dana sam ga jel....

...z JELCOM sam se nasel dvaput prosli tjedan...bil je i RAK u igri..ja sam moral prejti delat..ovi su se skoro poklali ...razmjenjujuci informacije i iskustva.....srecom je RAK pacifist,pa je pobegel......(ovaj put bez becikla!!).drugi put isel sam se najti z JELCOM vu zaprasicu...."okeco" mi se uvaljalo...pa kaj bum ..posednem i nju za stol...jooooj!! od njih dva nis nis rekel 2 vure!!! sam sam stigel pozvat drugu rundu i nastavil klimat kak plasticni pesek na zadnjoj polici afta...

,nisam jos stigel jelca pitat jel ziv....uglavnom squaw se je napricala,skup z JELCOM a ja........
jos samo da mi se uvali pred komp i morem se obesit!!!
i onda nesh pil!!