View Single Post
Staro 31.12.2006., 15:42   #99
mskvorc1
Premium
Moj komp

mskvorc1's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor BrunoZG Pregled postova
Ako nisi primjetio, torrent ne radi uopće.....
Upravo i zato čekam da vidim kako će biti poslije 01.01. Na drugim forumima sam čitao da im je ekipa slala mailove zbog brzina i sl.,a neki lik ih je konkretno pitao zašto torrenti idu brutalno sporo,pa su mu odgovorili da će se poslije 01.01.2007. stanje stabilizirati i nakon toga da će biti samo bolje.Uostalom, pošto koriste T-Comovu infrastrukturu ne bi bilo čudno da ih ovi koče.A i na stranicama od VM Mreža piše da su dugo pregovarali o proširenju linka, te sada T-Comu ide tužba od VM Mreža zbog "štopanja" konkurencije...

Ponovo povećana brzina linka.
Nakon dugih pregovora uspjeli smo isposlovati dodatno proširenje našeg linka prema T-comu.
Mreža sada ponovo radi s normalnim brzinama,te su time ispravljeni problemi sa brzinama.
Trenutno smo u slanju prigovora na adrese Telekom agencije i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da bi se izborili za mogućnost pružanja bolje i povoljnije usluge za Internet korisnike ADSL usluge.
Nakon rješavanja ovih problema moći ćemo ponuditi još bolju i povoljniju uslugu Vama našim sadašnjim i budućim korisnicima.

Velika je navala na VM Mreže i treba vremena da sve to uspije se posložiti...već nekoliko puta sam rekao da je u početku i T-Com imao problema,a i sada im se znaju "zalomiti".Ljudi, malo strpljenja...
mskvorc1 je offline