View Single Post
Staro 31.12.2006., 11:19   #157
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor micro Pregled postova
nek sam pijan
nek sam proklet
ako kupim
: cheers2 intel opet. : cheers2
zgodna pjesmica.
mozda ces jednom promjenit misljenje...nadam se

Citiraj:
ajde, lijepo te molim jel znas kako otkloniti hdd led bug (power led pripisujem, njemackom smecu od aplus qubic kucista)?
iskreno? i meni sada hdd led dioda svjetli kontinuirano. pocelo je otkad sam flashao bios, do prije je normalno radila...ako skuzim sto mu smeta i otklonim problem, javim se

Citiraj:
ovisi kak naletis, proci ce vremena dok otklone sitne bios, ovo ono bugove, samo neznam kak transportiraju te ploce u bulk verziji, mala lutrija, riskiraj i profitiraj
ne smatram to nekom greškom, ali smatram šećerom na kraju.bez zamjerke, ali ako je to intelovo poimanje high end proizvoda, svaka cast, samo tako, nek nastave, valjda ce to implementirati za kojih par godina ili mozda nece, jer to narusava stabilnost ploce, da stave takve gluposti. i dalje filozofira, nikad nije ni volio oc, jer bi sastavljaci varali kupce, zabadava i bolji procesor kod ovakvog debilnog vodstva..bili su i ostala su gamad, ko i electronic farts i creative farts, m$ je jos ok, među njima.
no pa ko te sili...kupi si asus. kupi si gigabyte.
kaj to meni u zivotu znaci...ja ti samo dobronamjerno nastojim pokazat stanje stvari

imao sam asusa, gigabytea i abita...da bi na kraju shvatio da nema bolje ploce za intel od intelice...

(uz iznimku starog dobroga asusa p4s533-e koji ce za mene ostat jedna od najboljih ploca koju je asus napravio)

da neki ne bi shvatili ovo kao baljezganje...asusove ploce su izuzetno dobre, i abitove...nije ni gigabyte los...ali intel je intel...i to je to

Ph03n1x je offline   Reply With Quote