View Single Post
Staro 31.12.2006., 09:12   #567
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
p.s. netko će se obradovat kad kupi tu pržilicu jer mi je osta dvd od Obliviona unutra : flyingey(ili će reagirat malo burnije kad shvati da je korištena lol) doduše ja san ih nazva i reka im da mi je osta dvd al teta nije bila baš zainteresirana tako da... BMK
Da ne bi mislio da je tako samo kod nas, evo ti primjera iz Švice. Prije par godina bio sam kod sestrične blizu Zuricha. Kako je imala neku polovnu kantu, a zna da se kužim u kompove, žena odlučila kupiti novi. Kako kod njih nema slaganja po želji (bar u toj prodavaoni), kupila u trg. centru ispod kuće neki gotovi HP. Kako je bio zadnji primjerak, prodavač ga skinuo s police, nekako zapakirao i dao njoj. Dođemo doma, upalim ja to čudo, on digne onaj crni Windows ekran s logom i sruši se. I tako non-stop. Otvorim ja dvd pržu, a unutra cd1 od neke trkaće igre - prodavač se igrao dok mu bilo dosadno. Kako je komp i dalje štekao, odnijeli ga nazad 1/4 sata kasnije i dobili SVU lovu nazad bez obzira što je platila karticom.
Od Ventexa sam tako dobio cd s testovima za komp. Frendu je crko Asus laptop pa ga dao meni da ga istestiram. Bacim ja nutra Hiren's Boot cd i idem testirati. Tokom MemTesta 'pukne' test. Probam ponovo i opet pukne. Vratim lap i kažem mu da je mema riknula te neka ga nosi na servis jer je još pod garancijom. 2 tjedna kasnije vraća se lap iz Zg (u Ri nema ovlaštenog servisa za Asus) s dijagnozom 'zamijenjena mema'. Idem ja ponovo stavljati vindoze, otvorim dvd-pržu, a u njoj uredno stoji cd s testovima. Rek'o 'Hvala, dečki'. btw, Hiren's ima bolje testove od njega, ali sam si ga ostavio za uspomenu