Citiraj:
Autor JuVe
p.s. netko će se obradovat kad kupi tu pržilicu jer mi je osta dvd od Obliviona unutra : flyingey(ili će reagirat malo burnije kad shvati da je korištena lol) doduše ja san ih nazva i reka im da mi je osta dvd al teta nije bila baš zainteresirana tako da... BMK 
|
Da ne bi mislio da je tako samo kod nas, evo ti primjera iz Švice. Prije par godina bio sam kod sestrične blizu Zuricha. Kako je imala neku polovnu kantu, a zna da se kužim u kompove, žena odlučila kupiti novi. Kako kod njih nema slaganja po želji (bar u toj prodavaoni), kupila u trg. centru ispod kuće neki gotovi HP. Kako je bio zadnji primjerak, prodavač ga skinuo s police, nekako zapakirao i dao njoj. Dođemo doma, upalim ja to čudo, on digne onaj crni Windows ekran s logom i sruši se. I tako non-stop. Otvorim ja dvd pržu, a unutra cd1 od neke trkaće igre - prodavač se igrao dok mu bilo dosadno. Kako je komp i dalje štekao, odnijeli ga nazad 1/4 sata kasnije i dobili SVU lovu nazad bez obzira što je platila karticom.
Od Ventexa sam tako dobio cd s testovima za komp. Frendu je crko Asus laptop pa ga dao meni da ga istestiram. Bacim ja nutra Hiren's Boot cd i idem testirati. Tokom MemTesta 'pukne' test. Probam ponovo i opet pukne. Vratim lap i kažem mu da je mema riknula te neka ga nosi na servis jer je još pod garancijom. 2 tjedna kasnije vraća se lap iz Zg (u Ri nema ovlaštenog servisa za Asus) s dijagnozom 'zamijenjena mema'. Idem ja ponovo stavljati vindoze, otvorim dvd-pržu, a u njoj uredno stoji cd s testovima. Rek'o 'Hvala, dečki'. btw, Hiren's ima bolje testove od njega, ali sam si ga ostavio za uspomenu