View Single Post
Staro 31.12.2006., 03:13   #156
micro
Premium

micro's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
USB2 će od sada biti standard za povezivanje brzih perifernih uređaja." i proizvođaći matičnih priklonit će mu se. Istina da do sada su imali neuspjeha poput rambusa.
BTX hmm pa ne bih baš rekao. BTX je definitivno standard koji će zamijeniti ATX, samo je pitanje za koliko vremena.
da, samo postoje i digitalne video kamere koje malo više vole 1394 standard, da ne ulazimo previše u problematiku, to je donekle možda ko da se ide uspoređivati scsi vs pata. vidjet cemo jos kolko ce proci vremena za btx.apple je osvojen.
Citiraj:
Obje su vrlo dobre ploče, priznajem, ali mi je Asus tada bio draži
: cheers2 još da je podržavao agp 4x i udma 66 ko apollo pro 133a (bx chipset mislim), ali da ne idemo u ot.
Citiraj:
postoje sitne greške koje se mogu otkloniti, kao recimo problemi s hdd led i power led diodama
nek sam pijan
nek sam proklet
ako kupim
: cheers2 intel opet. : cheers2
ajde, lijepo te molim jel znas kako otkloniti hdd led bug (power led pripisujem, njemackom smecu od aplus qubic kucista)?
jel moram kupiti lian li od 2000 ili 4000 kn, ili prometeju ili zalmana pasivno kuciste, da zadovolji uvjete ploce, ili moram cekati sto(100)tu reviziju bajosa.
Citiraj:
Nakon čitanja cijelog ovoga posta(vidim da je ploča puna grešaka)
ovisi kak naletis, proci ce vremena dok otklone sitne bios, ovo ono bugove, samo neznam kak transportiraju te ploce u bulk verziji, mala lutrija, riskiraj i profitiraj
Citiraj:
zar se nemogucnost paljenja kompjutera putem tipkovnice ili misa smatra greskom?
pa zato postoji gumb na kucistu...
ne smatram to nekom greškom, ali smatram šećerom na kraju.bez zamjerke, ali ako je to intelovo poimanje high end proizvoda, svaka cast, samo tako, nek nastave, valjda ce to implementirati za kojih par godina ili mozda nece, jer to narusava stabilnost ploce, da stave takve gluposti. i dalje filozofira, nikad nije ni volio oc, jer bi sastavljaci varali kupce, zabadava i bolji procesor kod ovakvog debilnog vodstva..bili su i ostala su gamad, ko i electronic farts i creative farts, m$ je jos ok, među njima.

Intel Core2Duo E6300

Intel Bad Axe2

Corsair TwinX XMS2 1GB 5-5-5-12 PROMOS

Asus EAX1950Pro

Creative Labs SBLive!

Monitor:LG 1510S

Seasonic S12 550W

Windows XP Pro+SP2

A+Qubic case

_________
End of line
micro je offline   Reply With Quote