View Single Post
Staro 30.12.2006., 12:27   #154
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Sky Pregled postova
edit: @123456: Pogledaj koje su zamjerke i sve će ti biti jasno. Ako tražiš stabilnu, pomalo spartansku ploču, kupi BadAxe2. Ako tražiš fensi šmensi dobru consumer ploču, uzmi Asus Deluxe.
Osobno, uvijek bi uzeo Intel (za Intelove procesore, naravno ), ali što mogu kad ga nije bilo kad sam kupovao ploču. Da li mi je žao što sam kupio Asus? Nimalo. Sve su to dobre ploče, samo je pitanje što trebaš.
tako nekako i ja razmisljam. uz jednu razliku...ja sam bas inzistirao na intelici i sad kad je imam nisam nimalo razocaran, dapace nemam skoro nikakvih zamjerki...

@123456

Citiraj:
Nakon čitanja cijelog ovoga posta(vidim da je ploča puna grešaka)
postoje sitne greške koje se mogu otkloniti, kao recimo problemi s hdd led i power led diodama...ali nikako nemogu reci da je ploca puna gresaka

zar se nemogucnost paljenja kompjutera putem tipkovnice ili misa smatra greskom?

pa zato postoji gumb na kucistu...

Citiraj:
...i onda jel bad axe2 služi svrsi , ono najbitnije jel stabilna za rad??
da itekako. ploca s te strane radi savrseno. i overclocking mogucnosti su bolje od ostalih i975X ploca (prema onom sto sam dosad vidio)...jer nikako da se netko sa aw9d ili bilo kojom drugom i975x plocom pojavi i da me demantira...do tada cu ovo govoriti

i na kraju krajeva ne kuzim zasto neki ljudi sa sitnim greskicama pokusavaju zasjenit pravo stanje stvari, a to je da je badaxe2 pouzdana, kvalitetna, brza, stabilna i pouzdana ploca

istina je da je siromasnija od recimo p5w, te ako vam te stvari nedostaju slobodno uzmete p5w, koja je takoder vrhunska ploca...

Ph03n1x je offline   Reply With Quote