a čuj zavisi za kaj ti treba,ja sam imal i k750 i n70 eh sad,k750 ti ima jako dobru bateriju(dosta dugo nisam imal mob sa tak dobrom), ima autofokus na kameri i kamera mu je dost dobra.loši mu je ekran a i opčenito je to već dosta "stari" mob.eh sad n70,tipični symbian mob,velik, koma baterija,slike bi mogle i bolje ali kad se jednom naučiš na symbian i shvatiš sve njegove prednosti nebu te zanimala ni baterija ni ništ drugo.na njemu si sam stavljaš aplikacije koje ti pašu, brišeš kaj ti smeta, ubiti ko komp u malom(ima procesor itd. ova nova n95 čak i grafičku karticu).ja bi ti svakak savjetoval n70 al buš bar tjedan dana moral prčkat po njemu da shvatiš softweare.(ja sam sa svojim prvim symbianom-6600 imal dost za***ancije dok nisam sve konce pohvatal).ubiti ak voliš mobitele, voliš se s njima "igrati",vesele te svako malo neke njegove nove mogučnosti uzmi n70,a ak ti treba mob za razgovor i poruke,tu i tam koju slikicu uzmi k750.(6280 nisam spominjal jer ga nisam imal pa nemrem ništ o njemu reči al trebal bi biti dobar, novije verzije s40 su odlične)