Evo nakon 7 dana mogu ovo reći, nije DS3 nego 965P-S3 koja je malo jeftinija a problemi su : Ne radi baš najbolje sa GoodRAM-om modulima od 512MB-667MHz, sve ok i onda iznenadni restart. Bio sam strpljiv i nakon 14 sati Orthos javi grešku - 14 sati ! Sve deafultne postavke.
Kingmax, moduli od 512MB-800MHz (mars) , ploča pišti šta god radio, 1 modul sam ili 2 u single chanelu ili oba u dual.., pišti u svim kombinacijama.
Ista memorija upali ploču ASRock AM2XLI-eSATA2 i samo stoji, ne baca sliku niti ikakvi znakovi da se nešto događa, samo se vent od coolera na procu vrti.
Kingmax, moduli od 512MB-667MHz (KLCC28F-A8KB5)rade savršeno, nikakvih problema s njima te se na ovoj ploči daju ocat do 900MHz.
Pošto furam 1 pločicu posuđene komšijske memorije sutra idem vratit taj mars i ako me u ve-milu ne istjeraju van jer dolazim po treći put uzet ću super talent pa da vidimo kako on radi sa ovom pločom. Iskreno se nadam da će radit jer drugo ni nemaju pa nemam šta ni uzet..
Tko god ima ovu ploču nek dobro pazi šta će uzet jer ovo su već postale noćne more...