Aj slazem se da je stolica najbitnija, al takodjer je stol bitan, uz naravno i tastaturu i misha.
Ovo pak kaj se nudi na ovim stranicama su definitivno preskupe i blesave stvari, al nado sam se da je netko negdje napravio kvalitetan te ergonomski stol, za pristojnu cijenu, te naravno uz sve to funkcionalan, al izgleda da nismo te srece.
S ergonomskog stajalista bitna je takodjer i visina stola, tj da si mozes moci postelat visinu stola, zato jer stelanjem visine sjedenje s stolicom, mijenjas visinu na kojoj ti se nalaze ruke, ak opet mijenjas visinu sjedenja, onda utjeces na noge i kichmu.
Onda treba tu jos dodat i visinu monitora, jer opet mora biti u normalnoj visini ociju, kad sjedis da ti se ne shebe vrat, dodushe ove sad LCD monitore je moguce stelati po visini, pa to nie uvjet.
Uglavnom, zakljucujem da cu morat podfrknut rukave i izmislit sam svoj stol, s svim accessorisies koje mi trebaju, te nac nekog ludog stolara da mi ga izradi.
Stavit cu slike kad iskemijam stol, pa da vidite ke sam zmislil, te jel bu to funkconiralo ;D