View Single Post
Staro 28.12.2006., 22:57   #12
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
daj mi navedi jednu igricu koju 7900GS nije u stanju pokrenut ili s kojom nije ''kompatibilna'' (daj pojasni malo)
To ja nisam nigdje rekao, rekao sam da neće biti a ne da sad nije.
Jel možeš danas sa R9200 igrat sve igrice ne gledajući samu igrivost ?

Citiraj:
ak misiš na dx10 onda opet kada dođe vrijeme kupit će i grafu ili će vozit igricu bez dx10 efekata
Ako bude imao love, ljepo je pitao dali se isplati što ne odaje personu kao što si ti, da mjenja grafe po želji nego prema mogućnostima.
Neće moći baš svaku igricu vozit bez dx10

Citiraj:
sestri sam složio stroj sa 9550 i lik igra sve igrice a donedavno je imao gore MX-icu tak daaaa
Taj lik nema ama baš nikakve veze sa pitanjem što je čovjek postavio - isplativost.

Citiraj:
mislim NHF ali toliko si bedastoča sad izvalio da je to nevjerojatno
Rekao sam šta mislim, jesam možda negdje tvrdio da sam u pravu i da moje mišljenje ima težinu kaznenog zakona pa da se mora sprovest ?

Nevjerojatna je tvoja reakcija ili sam svoje mišljenje trebao "zapakovat" da se tebi svidi ?

Ako je zagriženi igrač ne isplati mu se davat preko soma kuna za grafu s kojom će se igrati pa nakon godinu dana razmišljat da kupi drugu a love baš i nema (predpostavljam) na bacanje.

Ako nije zagriženi igrač onda se može isto pristojno igrati za bar 400kn manje a da je grafa jeftina i da joj je povoljna cijena u potpunosti stoji.
stuc je offline   Reply With Quote