28.12.2006., 21:32
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
pa Sky review ti je tu:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55527
baci okeco
Citiraj:
Autor micro
ne želim ispasti cjepidlaka, ali evo mojeg dojma. prvo, onaj logo od intela u donjem desnom kutu se jako istiće, budući da je u bijelom kvadratu, koji strši od ostale pozadine boot ekrana, i još one post brojke koje se ispišu na brzinu u tom desnom kutu, sve mi nekako djeluje nedorađeno, bolje boot ekrane imaju neke linux distribucije  ,a u manualu lijepo se vidi na slici "core 2 duo inside" logo, svjestan sam da slike ne moraju biti pravo stanje stvari, kako se proizvođači vole pravno ograđivat, što je tu je. ja se sjećam da su soltekice kt133 imale ispis logo procesora kojeg su koristile.
|
ne ovo nije bilo cjepidlacenje. nimalo.
kad ces postat svjestan da imas dragulj od ploce u rukama a ti bi ju mijenjao radi ovakve bedastoce?
Citiraj:
Autor micro
jako mi fali ono, kak to zove epox ez-boot, pa ne moram stalno ići u bios i mijenjati 1st boot device...a volim pokretati live linux-e, tak da mi to fali.
i probaj ovo recimo: u biosu boot sekcija i onda odabereš "boot menu type">normal
onda dobiješ boot device priority izbor, tako dobiješ zaokružen izbor na cd/dvd drive i hdd drive
ako u "boot menu type" odabereš advanced
onda dobiješ podrobniji ispis optičkih uređaja koje imaš i popis hardova koje imaš, nepotrebno komplicirano, ali to nije sve, bez obzira koju opciju odabereš, ako želiš recimo da ti bude cd-rom prvi boot device, i ti ga odabereš, to ti u biosu nigdje neće biti naznačeno (niti npr. zatamnjeno, a niti neće biti na prvom mjestu, npr. iznad drugog drive-a koji ti je npr. drugi boot device)
|
http://www.imagesforme.com/viewer.ph...36PC240019.JPG
evo kak je kod mene.
kaj ti zapravo hoces? nist te ne kuzim.
Citiraj:
Autor micro
i da, hdd led dioda mi cijelo vrijeme svijetli, (kad iskopćam disk, i onda svijetli), stavio sam hdd led kabel na ona dva žuto označena 2 pina na ploču, tak da nisam nigdje pogriješio u spajanju.
nevezano uz ploču, od kučišta mi ne radi power led dioda
|
meni hdd dioda radi normalno, ali power takoder ne.
al to mi je manje bitno.
Citiraj:
Autor micro
i još nešto, neznam jesi išao u advanced peripheral config> i onda >second sata controller>disabled. to bi trebalo maknuti raid opciju kod bootanja.
|
heh nbas sam to sad postao u svom reviewu...nisam primjetio da si ti to vec napisao ovdje... 
|
|
|