Citiraj:
Autor newalss
Ne znam kako stojiš s krznenim životinjama ali kad već imaš koliko-toliko strpljena i ne žuri ti se u kupovinu...
Kreni polako slagati nekakav entry level hi-fi. Bez žurbe.To je jedan od onih hobija gdje se po pet godina nešto skuplja i slaže. Malo je Rokfelera da se kupi sve od jednom. Sad si kupi zvučnike ali takve da neradiš kompromis ovoj liniji. Bacit ćeš 900 kn na nekakve raveland :confused: zvučnike upitne kvalitete samo zato što imaju veću osjetljivost?
Uzmi odmah ili skupljaj još malo za nešto ozbiljnije zvučnike, trpi godinu dana sukob na relaciji zvučnik-linija i kad kupiš nekakvo pojačalo/reciever vidjet ćeš veselja. Pa tuner, pa DVD/CD player...prava Neverending stooooryyyy na na naa na na naa na na naa...samo još fali ona velika đukela. 
|
Ja sam mu predložio ono za kaj mislim da bi dobro funkioniralo na njegovoj liniji...Ti mu pak predlažeš nešto sasvim deseto-skupljanje para za nekakav entry level hi-fi.Čovjek je reko kolko love daje i kakve su mu namjere, pa sam mu obzirom na to dao prijedlog...Naravno da bi bilo dobro da skuplja novce i kupuje si malo po malo, al sumnjam da će on to radit!
pozz