Tema: zvučnici
View Single Post
Staro 28.12.2006., 16:44   #29
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ne znam kako stojiš s krznenim životinjama ali kad već imaš koliko-toliko strpljena i ne žuri ti se u kupovinu...
Kreni polako slagati nekakav entry level hi-fi. Bez žurbe.To je jedan od onih hobija gdje se po pet godina nešto skuplja i slaže. Malo je Rokfelera da se kupi sve od jednom. Sad si kupi zvučnike ali takve da neradiš kompromis ovoj liniji. Bacit ćeš 900 kn na nekakve raveland :confused: zvučnike upitne kvalitete samo zato što imaju veću osjetljivost?
Uzmi odmah ili skupljaj još malo za nešto ozbiljnije zvučnike, trpi godinu dana sukob na relaciji zvučnik-linija i kad kupiš nekakvo pojačalo/reciever vidjet ćeš veselja. Pa tuner, pa DVD/CD player...prava Neverending stooooryyyy na na naa na na naa na na naa...samo još fali ona velika đukela.
Ja sam mu predložio ono za kaj mislim da bi dobro funkioniralo na njegovoj liniji...Ti mu pak predlažeš nešto sasvim deseto-skupljanje para za nekakav entry level hi-fi.Čovjek je reko kolko love daje i kakve su mu namjere, pa sam mu obzirom na to dao prijedlog...Naravno da bi bilo dobro da skuplja novce i kupuje si malo po malo, al sumnjam da će on to radit!
pozz
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote