View Single Post
Staro 28.12.2006., 17:16   #82
Gericom
Respected User

Gericom's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

dakle dečki moji niste fora...ja takvu "pljačku" ne opraštam T-comu,a vi ste je odmah zaboravili čim vam je "zamirisalo"

potpisah ugovor,ima nekih nedostataka,al neću biti nevjerni Toma...i dobih još plavi zubić slušalice...eto
-->
o bože,tipično hrvatski ili balkanski.....

eto i ja dobih taj flat jučer;jeste da je malo veza sporija,kao i download,al sad raditi oko toga toliki problem ne razumijem....
u svakom poslu u početku ima problema tzv. porođajnih muka pa ne vidim zašto VM-u nebi mogli to tolerirati...šta vam je toliko važno hoće li se stranica otvoriti 3sec brže ili film skinuti 15min brže: nono :

prije su svi kukali kakva je situacija na našem tržištu u usporedbi sa stranim,i to još prije 3mj. čule su se ovakve stvari:
"....t-scum-gamad jedna monopolistička,seronje,lopvi;da bar imamo konkurenciju..."
"...joj da je meni flat...pa makar i sa 128/128 sam da ga imam...dao bi i 150kn"
"...kad će kod nas flat bit po pristupačnim cijenama,gle slovence..joooj ...ja bi samo flat brzina nije važna..."

tako ste svi zagovarali konkurenciju i liberalizaciju tržišta...e sad kad je konkurencija došla sad je na vama red...povučite potez.....ali neeeeeeee....mi ćemo čekati da naš(tolko omraženi) T-com da odgovor pa ćemo onda tek vidjet...;mislim stvarno,ženite ka kad vam je tolko drag: nono : : nono : : nono :

ja sam već jednom rekao...makar T-com bio bolja opcija,draže mi je dat 50 kn ekipi iz Samobora nego njima...jer osim što zagovaram konkurenciju ja je i podupirem...

a što se tiče T-comovih revizija cijena i brzina....ja na njihovom mjestu nebi puno mijenjao....ljudi u HR su ili neinformirane ovce ili ne mare puno za ovakve stvari......kolko ljudi zna za VM i Amis---->malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

dakle dečki moji niste fora...ja takvu "pljačku" ne opraštam T-comu,a vi ste je odmah zaboravili čim vam je "zamirisalo"

potpisah ugovor,ima nekih nedostataka,al neću biti nevjerni Toma...i dobih još plavi zubić slušalice...eto

Black beast
DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb
Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W
17" LCD Philips 170C

Gericom je offline