Citiraj:
Autor JuVe
Tia bi pitat ljude koji su kupili ovaj monitor sada desetak dana nakon kupnje koji su utisci... što se vidi "na drugi pogled" a nije se vidilo odma itd
EDIT: evo da obavijestim sve moguće zainteresirane da ovaj model monitora više neće bit u ponudi metroa u skorije vrijeme jer ih proizvodjac ne moze vise isporucit : roller :: lol2 :
|
Naravno da ih nema jer se monitor pokazao izvrsnim za svoju cijenu. Konkurira cak i mnogo skupjim modelima baziranim na TN tehnologiji.
Ja cu samo dodati da sam super zadovoljan i da monitor radi bez greske, uz jedan mali dodatak. Naime kada sam malo gledao slike s vikendice prikaz zelene boje iznenadio sam se kako je realna. Dakle zelnu boju uz sve ostale prikazuje besprijekorno. To ne bi ni spominjao da mi nije isto reklo jos par ljudi od kojih jedan ima i prehvaljeni Philipsov S-IPS panel...
P.s. Htio bi jedino upozoriti ljude koji se dvoume oko velicine dijagonale ekrana da je 22" taman za 1680x1050 rezoluciju, jer mislim da bi slova bila pre mala na 20" s istom rezolucijom. To je moje ovako subjektivno misljenje.