Citiraj:
Autor dzura
vidiš, a meni djele lošu reputaciju kad asusicu preporučim
|
Ovisi kak i kam si tu ploču opće i preproručil. Kombinacija E6300/E6400, 1/2x1GB DDR667, itd. i ta ploča, a budžet je npr. 6.000 - 7.000 kn.? Ništ čudno da dobiš negativnu reputaciju, jer ta se ploča u takvom slučaju paše/odudara (uz ostatak komponenti) isto ko i
Neven Ciganović na nogometnoj utakmici.
Ako si pak tu ploču preporučil za neku ultra skupu konfiguraciju, samo zato jer
košta-kolko-košta i samo zato jer s njom dobiš
to-i-to, pa opet skombiniral E6300/E6400 i memoriju/kućište/napajanje (itd.) za pun qrac para iliti tjera se
DFP. A čovjek koji treba/kupuje konfiguraciju, je prosječan korisnik koji treba nekaj da ga služi kak sapda i da se eventulano da pristojno sclockati. I opet ništ čudno ako dobiš negativnu reputaciju. Najlakše je vleči lajne po raznim cjenicima i
copy-paste kombinacijom delati konfiguracije i prijedloge. Treba nekaj i sprobati, pogledati kaj čovek hoće/treba i ne se uvijek voditi za onom
kolko-para-tolko-muzike ili
(naj)skuplje-je-najbolje.
EDIT:
Citiraj:
Autor dzura
pa u ovoj temi konfa za 15000kn sam preporučal p5bdelux, e6600, 2X1gb kingmaxa 800mhz
|
I napajanje za
1.000 kn, kućište za
1.500 kn i memoriju za
2.900 kn. Pa ti sam procjeni dal je to
DFP u izvornom obliku ili ono kaj čovek treba/hoće, tj. najbolja kombinacija komponenti za te pare. Ako je neko spreman potrošiti tolke pare za konfiguraciju, ne znači da treba tak nekaj ili da je rastrošan ili da ga boli briga na kaj bu potrošil pare, glavno da veli kolko je dal za komp.