View Single Post
Staro 28.12.2006., 12:00   #71
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Angry

Poluditi cu....
Neznam vise sto se desava, ili mi je komp otisao vragu ili vm mreze imaju gadnih problema...

Pojma nemam, maximalna brzina skidanja otkako sam presao na vm mreze je 80 kB prosjek je negdje ispod 40 ako i toliko. Pomislio sam da sam neki vrag na compu smrdo pa sam poceo instaliravati razne dsl optimizere, system resotre..itd..no nista, brzina je jos niza..Sada citam ovo i vidim da bi mogao biti problem kod vm/a...Inace koristim Operu (najbolji i najbrzi browser koji ucitava strelovito brzo), ona stranicu ucitava ko da imam stari modem, probao firefox nista..i tada zadnja nada otvorih IE7 (iz kojeg pisem ovu poruku) i on nesto malo brze otvara, ali jako daleko od zeljene brzine ..no mrzim ga i ne zelim ga koristit...

Otisao na stranice vm mreza i procitao da su prosirila za 3 linka vise, no koliko vidim i dalje su problemi, barem po mojim iskustvima
Dali su se vama poceli desavati ovakvi problemi ??? : nono :
Ima li nade, a taman pomislio napokon nesto dobro...dali ce se to ubrzo srediti..ako ne, nazalost morat cu reci vm mrezama - papa : hello2 :

Inace sam zestoki downloader, i ako se ovo nerjesi, samoubojstvo mi je par koraka udaljeno..

ps. tek nakon treceg pokusaja sam uspio poslati ovaj post :mad:
CoreDownloader je offline