View Single Post
Staro 28.12.2006., 01:28   #11
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
ne kuzim. sta fali intelici? (sad cu ja ispast da forsiram intelice...ali nije mi to namjera)

i na temelju toga u svaku c2d konfu koju slazes ubacujes p5b ili p5w...mislim obje asusise su jako dobre ploce, ali previse subjektivno gledas stvari...ovo gore i nisu neki argumenti

nadam se da se neces na ovo uvrijedit..samo malo dobronamjerno kritiziram
Ako bolje pogledaš vidjet ćeš da preporučujem razne ploče, od ConroeXFire, preko Gigabyte (raznih modela) do Asusa, ovisno o potrebama i budgetu. I btw. ono gore nisu bili nikakvi "argumenti", samo sam ti htio reći zašto još ne bih radio detaljni osvrt (budući da bi nedostajali OC podaci).

Što se tiče Intelice, da, to je dobra ploča, ali Asusice imaju eSATA portove (jako korisna stvar, kontroleri trenutno koštaju oko 200-300kn), pa ti već samo na tome ispada da ploče isto koštaju. Tu je još i Wi-Fi i razne điđe-miđe (slažem se da ne trebaju svima ti dodaci, i da postoje bolja after-market rješenja, ali velikom broju korisnika će jako dobro doći, i bolje im neće ni zatrebati).

P5W DH je izvrsna ploča za E6600, među 3 najbolje, i preporučivati ću je dok se ne pojave bolje.

I zašto bih se uvrijedio? Samo raspravljamo...
gorluk je offline   Reply With Quote