View Single Post
Staro 27.12.2006., 22:23   #135
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Mislim da je ovo, nemam tu plocu ali ekipa ce potvrdit...
PUNO HVALA NA TRUDU I BRZINI. Thanks! Na žalost i dalje mi je problem s tim natpisom za vrijeme bootanja a postavke su mi kao(slične jer su biosu drugačiji) na tvojim uputama. Meni su Windowsi automatski konfigurirali SATA kao IDE za vrijeme instalacije jer nisam instalirao sata drivere ali mi bez obzira na to javlja tu blentavu poruku.
Možda bi mogla biti stvar u tome što badaxe2 ima 4 crna SATA utora (valjda su to "normalni" sata utori, zatim 3 plava (to su ti neki Marvell controller za koje mi se javlja problematična poruka), i još jedan crveni SATA utor za eksterni SATA disk. Mislim da su ti plavi problematični jer su oni neki Marvell controller, a kada mi se spomonje ta poruku spominje se Marvell controller adapter 1.

@micro
Micro, ajde pliz pojasni malo svoj gornji post: Malo više detalja molim te, ful me zanima što si to skužio!
Baš bih volio znati kako na boot screen staviti znak od Core2Duo.

beroland je offline   Reply With Quote