pahahahahha EVO TI QURBO a meni si se smijao....meni su prije dva mjeseca dosli bratic i sestricna..e to su doslvono dva mala poluretardirana monstruma.
klikna ide u sta ja znam cca 4ti razred i malu sam ucio reči broj 11 na engleskom..pokušavao sam sve..cak sam i program za komp nabavio koji izgovara EELEEVVEENNN

rotfl ali neeeeee...mala je mutava ne zna nista...ima prevelike oci za svoju glavu i sve sto radi je da se smijulju..sto god da pitas..nema odgovora...znam da je djete..ali ono..djete koje nije sposobno sloziti napol recenicu nije zdravo recenicu..uz to ide prilog da je prva dva razreda zavrsila s 3!!! to je seoska skola
uzas....mali je destruktivan užas..inace mi je kuciste otvoreno ali tih tjedan dana je bilo zatvoreno...ZAŠARAFLJENO
i da bi bio to jos veci uzas..ja sam si uzeo godisnji da bi meni stara rekla da ti monstrumi dolaze..oni su bili jedan tjedan....poludio sam...i stara je otisla na godisnji kada su oni otisli...malo smo se bili posvadali
da bi jos bilo bolje kada bi ja ovo pisao oni bi buljili u monitor...kada bi pricao na mob oni bi slusali..kada bi ostavio mob..oni bi ga primili i povuci potegni..eee a tipkovnica..ma to je gust copiti i razvlaciti...užas..zakljucavao sam sobu...skrivao stvari..uzas...monstrumi kad vam kazem
tako da superunknown meni si se smijao tako da se ja sada tebi smijem..snadi se i zabavi malo čudovište
edit: mat to sam i ja napravio..kreirao account di su imali pristup...DESKTOPU

i nista vise..NISTA...4x shortcuta na igre i to je to