View Single Post
Staro 27.12.2006., 04:07   #27
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Papst je najobičnije smeće od venta. Tak da.... : suicide
Fleks ne pretjeruj! To što ti voliš ventove koji nemaju protok, i vrte se na 100 okretaja je druga stvar.

Nexus je tih ali nema uopće protoka, imam ga doma i po protoku je lošiji čak i od YS techa 80mm koji već nema protok, neš ti čuda napravit vent koji je tih i sporo se vrti a nema protoka to mogu i ja napraviti svrha ? nema je!

Xsilence su jako tihi kakav protok imaju to neznam. Što se tiče 80mm papsta, ovis koji model, postoji 9 db model 12db i 19db

Sharkoon? tihi su to štima al kao što rekoh protok = 0, više koristi bi imala rupa na kučištu bez venta jer samo troši struju i nakuplja prašinu.

YS tech imaju osrednje ležajeve za one koji pate na svaki zvuk , protok nemaju neki, nešto bolji od nexusa, ali dosta slabiji od papsta, od kojih imaju lošiej ležajeve.

Što se tiče ležajeva jasno da se čuju ležajevi na papstu kada su kuglični a ne sleeve, sleeve su tiši dok ne ode vrit onda su za baciti.

Arctic Cooling kad su na minimumu su tihi ali nemaju NIKAKV protok čak manji od nexusa! Kad se dignu da više okretaje su glasni ali pušu solidno. Osobno ne patim užasno na tišinu no ne volim zuajnje, ali AC su očajni! Ja ga koristim samo da mi na minimumu prika ( udaljen je 2-3cm od dna diska) po samsungovom disku, za bilo što drugo nije osim ako netkoem nije briga za buku.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote