ajmo ovako za pocetak ja sam imao usporedbu 931bf i 190X6FB i meni je bio bolji 931 evo gledao sam jedan pored drugoga philips ima malo zivlje boje i dosta svjetlije. ALI ja nisam htio svjetlije boje evo i u ovome trenutku mi je kontrast 50 i brightnes na 20 jer meni tako pase .
Po meni je glupo usporedjivati uopce modele jer svakom covjeku drugacije pase prijatelj mi ima 190X6FB i nije da sam samo gledao monitor u izlogu vec sam kod frenda proveo jedno sigurno 6 sati za njime i mene nije ocarao.
Tako da mozda philips i ima bolju sliku ali meni jednostavno puno vise pasu tamnije boje za oci nego svjetlije jer me lcdi i ovako ubijaju sa svojom svjetlinom.
Par rijeci obrane u stranu 931, uopce me nedira sto ga neki klinci uzimaju jer ga svi imaju ja sam ga uzeo jer mi je najvise pasa ocima, u konkurenciji su bili 190X6FB, 931bf, 960bf i fujitsu 22" i ja nisam pozalio kupnjom. Dapace jako sam zadovoljan sa dobivenim.
nemoze se podesavati po visini samo moze ici "naprijed nazad" tj mozes ga malo iskriviti.