Citiraj:
Originally posted by soda
E ne mogu vise izdrzati a da ne prokomentiram izjave ovoga tipa:
Sta ste se svi zavadili sa microsoftom:confused:
Po meni od je odlicna firma koja pravi dobre proizvode (istina,ima bugova). Ajde mi recite koji je bolji kucni OS od Wina (bilo koja verzija, nek izabere svatko nesto sto mu pase). Pa windowsi se vrte na 90% kompjutera u svijetu. Ako netko spomene linux, njemu svaka cast, ali da je stvano bolji o wina, zar on ne bi zakospodario tzristem za max 2 godine?
Dobro sada samo pricam o OS, ali pogledajte i Office, koliko je dobar i koristan (istina, skup je, ali to mi nije problem... svi znate zasto ).
Svjestan sam da ce te sad drvlje i kamenje na mene, ali razmislite prije koji OS vrtite kod sebe... evo da vam kazem Windows. Da je toliko los sigurno bi ga odmah izbrisali i stavili nesto drugo... bolje.
|
Nije stvar u tome koji je os najbolji.
Stvar je u tome što se ne trude (barem po meni) napraviti softvare bez bugova i popraviti postojeće.
Profesionalni sam programer(c++, vb) i znam kako se čovjek mora namučit da nešto nasere pa da to kada i radi treba detaljno analizirati zbog postojećih grešaka(puno vremena/novca se gubi na to) i efikasno programiranje zahtjeva isto tako mnogo vremena.
Mene jednostavno boli činjenica da zgrću tolke pare a bugova ko u priči, a ne trude se pretjerano da ih isprave(sp za xp čekam već gdinu dana). Nije konkurencija bolja, ali konkurencija ne zgrće tolke pare!
U