View Single Post
Staro 26.12.2006., 20:17   #13
trpi
Guest

a zbrišite itunese i formatirajte shuffle. uopće ne treba instalirati itunes. itunes bi samo trebo instalirti da bi se stvorio onaj hidden folder mislim da se zove "ipod control", a mislim da sam na toj stranici našo od tog lika taj folder i kopiro ga u shuffle onda skopiro taj rebuild.exe(al ne u taj hiden folder ipod control neg ono normalno čim otvoriš shuffle kopiraš ga tam).. ziku prebacuješ normalno i nakon šta je gotov samo pokreneš taj rebuild on u crnom prozoru ono ko za comand promt uradi neš za sek-dve zatvoriš taj prozor odštekaš shufle i toto...

edit: da na toj stranici ima njegov ipod control.(pod naslovom USAGE....bla bla you may also try this DUMP of my own iPod_Control directory) znači vako, još jednom. prvo napravite formatirajte brišite tunese kaj god treba sam da se player vidi u my comp. onda ga fino otvorite i ako lik nema u windowsima uključeno show hidden files and folders nek uključi. onda fino zamjenite taj base folder il ak ga nema skopirate samo i to to. onda skopiraš na player ne u taj hiden folder file rebuild.exe i pri svakom prebacivanju brisanju zike za playera pokrećete taj rebuild. i još jednom, ziku i taj rebuild.exe ne prebacujete u hiden folder neg normalno u player...

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 26.12.2006. u 20:36.
  Reply With Quote